Τολιόπουλος: «Διψασμένοι για μια καλή σεζόν όπως η προηγούμενη»

Τολιόπουλος: «Διψασμένοι για μια καλή σεζόν όπως η προηγούμενη»

Τολιόπουλος

bet365

Ο Άρης ξεκίνησε με το... αριστερό τις υποχρεώσεις του στο Eurocup, γνωρίζοντας την ήττα από την Βενέτσια, με τους πρωτεργάτες των «κίτρινων» ωστόσο, Γιάννη Καστρίτη και Βασίλη Τολιόπουλο, να στέκονται αμφότεροι στο γεγονός ότι η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται χρόνο.

Ο Άρης ολοκλήρωσε πέρυσι μια εξαιρετική χρονιά, την καλύτερη των τελευταίων αρκετών ετών. Επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάλιστα στο απαιτητικό Eurocup όπου έφτασε μέχρι την φάση των «12», ενώ παράλληλα συμπλήρωσε την πρώτη τετράδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος, διαγράφοντας μια αξιοπρεπέστατη πορεία. Φέτος η ομάδα έχει κρατήσει ελάχιστα στοιχεία από το περσινό δυναμικό της.

Σταθεροί παραμένουν ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, το «πρώτο βιολί» της ομάδας, Βασίλης Τολιόπουλος και ο μόνιμα αξιόπιστος Λευτέρης Μποχωρίδης. Οι δύο πρώτοι, σε δηλώσεις του στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ, ξεκαθάρισαν πως η ομάδα θέλει χρόνο, αλλά και το πως είναι αισιόδοξοι ενόψει της συνέχειας.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Τολιόπουλου:

«Αρχικά εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και υγεία στους αθλητές. Μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν, είμαστε διψασμένοι για να κάνουμε μία εξίσου καλή χρονιά. Με εξαίρεση εμένα και τον Λευτέρη Μποχωρίδη, η ομάδα είναι καινούργια και θα χρειαστεί υπομονή για να δέσουμε ως σύνολο, όμως θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα για να πετύχουμε κάτι καλό και φέτος. Η StoiximanGBLθα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική, αφού όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν. Σε πρώτη φάση, θέλουμε να έχουμε μία καλή παρουσία στο StoiximanSuperCup,όπου έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Παναθηναϊκό AKTOR. Θα έχουμε και φέτος πληθώρα αγώνων, οπότε πρέπει να πάμε βήμα – βήμα, να διαχειριζόμαστε σωστά τα αποτελέσματα, θετικά ή αρνητικά, και να κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές, όπως και στον φίλαθλο κόσμο στον οποίο εύχομαι να απολαύσει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πλούσιο θέαμα. Η φετινή χρονιά θα έχει πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια, καθώς όλες οι ομάδες έχουν αυξήσει τους προϋπολογισμούς τους και φαίνεται από τα πρώτα δείγματα ότι έχουν δημιουργηθεί πολύ δυνατά σύνολα, κάτι το οποίο εξασφαλίζει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε όλες τις βαθμίδες του. Εμείς ξεκινάμε τις εγχώριες υποχρεώσεις μας από το Super Cupκαι μία εβδομάδα αργότερα στη Stoiximan GBL κόντρα στην ΑΕΚ Betsson. Με εξαίρεση την παραμονή των Τολιόπουλου, Μποχωρίδη, αλλάξαμε για ακόμα μία χρονιά το ρόστερ μας. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, οπότε το πρώτο ζητούμενο είναι να βρεθούμε όλοι μαζί, να δεθούμε και να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα τον βαθμό ομοιογένειας που απαιτείται. Θα είναι μία δύσκολη και πολύ απαιτητική χρονιά, παρόμοια με την περσινή αναφορικά με τις υποχρεώσεις μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό από μόνο του, μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε. Αυτός ο δρόμος στηρίζεται στην καλή χημεία, την καλή ατμόσφαιρα. Είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζουμε και με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να δίνουμε κάθε φορά το 100% του εαυτού μας. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που σε κάθε αγωνιστική θα κάνει τον κόσμο μας υπερήφανο και να φεύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα