ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Επιβεβλημένη η στάση στο μνημείο των Τεμπών για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα»

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Επιβεβλημένη η στάση στο μνημείο των Τεμπών για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα»

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρέθηκε στα Τέμπη και απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη των έξι φίλων της ομάδας που έχασαν τη ζωή τους πριν 25 χρόνια.

Η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ δύσκολη για την οικογένεια του ΠΑΟΚ που δεν γίνεται να ξεχάσει. Σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου 1999 έξι νεαροί φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά σταμάτησε στο μνημείο στα Τέμπη πριν φτάσει στην Αθήνα για το ματς κόντρα (5/10, 20:15) στο Περιστέρι και απέτισε φόρο τιμής στην μνήμη των έξι αδικοχαμένων αετόπουλων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ΚΑΕ.

«Στο δρόμο για την Αθήνα και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το Περιστέρι. Ήταν επιβεβλημένη η στάση στο μνημείο που υπάρχει στα Τέμπη για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα. Ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη τους», έγραψε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα