Καστρίτης: Τρίτος «100αρης» προπονητής του Άρη

Καστρίτης: Τρίτος «100αρης» προπονητής του Άρη

Ο Γιάννης Καστρίτης στον πάγκο του Άρη

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης, μετά και τον αγώνα με την ΑΕΚ έγινε ο τρίτος προπονητής στην ιστορία του Άρη που φτάνει τα 100 ματς στον πάγκο του. Πλέον βρίσκεται στην ίδια λίστα με τον Αντρέα Ματσόν και τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Άρης υποδέχτηκε την ΑΕΚ Betsson στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL, με τη «Βασίλισσα» να παίρνει τελικά τη νίκη με 70-59.

Ο προπονητής της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Καστρίτης, ωστόσο κατάφερε να σημειώσει ένα μεγάλο επίτευγμα, καθώς πλέον έγινε ο τρίτος προπονητής που μετράει 100 ματς στον πάγκο του «αυτοκράτορα», στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ο ίδιος μάλιστα βρίσκεται μόλις 1 αγώνα πίσω από τον δεύτερο της σχετικής λίστας, Αντρέα Ματσόν ενώ η κορυφή ανήκει στον Δημήτρη Πρίφτη που έχει συνολικά 109 παιχνίδια με τους «κιτρινόμαυρους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καστρίτης της περασμένη σεζόν είχε γίνει ο προπονητής με τα περισσότερα ματς κανονικής περιόδου στον πάγκο του Άρη. Από τι στιγμή που έκανε ντεμπούτο το 2018 και ύστερα, στις 2 θητείες του μετράει από 42 νίκες και 58 ήττες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα