Stoiximan GBL: Τα φώτα στραμμένα σε Θεσσαλονίκη, Μαρούσι και Γλυφάδα

Νίκος Καρφής
Τολιόπουλος

bet365

Τρια ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Stoiximan GBL το Σάββατο σε Nick Galis Hall, Γλυφάφα και κλειστό του Αγιού Θωμά.

Ξεκίνημα για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan GBL το Σάββατο 19/10. Ο Άρης υποδέχεται τον Προμηθέα στο Nick Galis Hall (17:00, ΕΡΤ 3), ψάχνοντας την πρώτη του νίκη μετά τις ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Οι Πατρινοί βρίσκονται στο 2-0 και θέλουν να συνεχίσουν αήττητοι.

Στις 18:00 κοντράρονται στο κλειστό του Αγίου Θωμά, το Μαρούσι με το Περιστέρι. Οι δύο ομάδες της Αθήνας βρίσκονται παρέα στο 1-1 και θέλουν να πάνε στο θετικό ρεκόρ. Ενδιαφέρουν ματς και στο κλειστό της Γλυφάδας. Εκεί ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (20:30, ΕΡΤ3).

Οι κυανέρυθροι ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες, αφού είχαν καταφέρει να επικρατήσουν του Κολοσσού δύσκολα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κανσελίερι νίκησε το Περιστέρι, αλλά ηττήθηκε δύσκολα στο... θρίλερ με τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

 

17:00 Άρης - Προμηθέας

18:00 Μαρούσι - Περιστέρι

20:15 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

17:15 Λαύριο - Κολοσσός

20:15 Περιστέρι - Πανιώνιος

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

17:15 Καρδίτσα - Ολυμπιακός

20:15 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα