Άρης - Προμηθέας: Ο Τολιόπουλος έκρινε το ματς με τρίποντο σχεδόν από το κέντρο (vid)

Newsroom
toliopoulos

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος «καθάρισε» τη νίκη του Άρη επί του Προμηθέα για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan GBL ευστοχώντας σε σουτ σχεδόν από το κέντρο.

Ο Άρης πήρε σημαντική νίκη απέναντι στον Προμηθέα Πατρών με 86-75 για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τον Βασίλη Τολιόπουλο να είναι εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης με 13 πόντους.

Μπορεί να ευστόχησε σε μόνο ένα τρίποντο, αλλά ο διεθνής σουτέρ πέτυχε το πιο σημαντικό καθώς ήταν αυτό που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης, τεσσεράμισι λεπτά πριν το τέλος. Μάλιστα, σούταρε σχεδόν από το κέντρο, προλαβαίνοντας το χρόνο και προκαλώντας τους πανηγυρισμούς στο Αλεξάνδρειο.

Για την ιστορία, ο Τολιόπουλος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 πόντους, 5/9 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη, 4 κερδισμένα φάουλ και 13 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα