ΠΑΟΚ - Πετκίμσπορ 69-79: «Προσγειώθηκε» πρόωρα και αποχαιρέτησε το BCL

ΠΑΟΚ - Πετκίμσπορ 69-79: «Προσγειώθηκε» πρόωρα και αποχαιρέτησε το BCL

Φωτεινός Τριγάζης
bartley

bet365

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Πετκίμσπορ στα προκριματικά του BCL στην Αττάλεια της Τουρκίας με σκορ 79-69 και δεν κατάφερε να φτάσει στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Πετκίμσπορ στον «τελικό» πρόκρισης στους ομίλους του BCL, ξεκινώντας εντυπωσιακά τον αγώνα. Η Τουρκική ομάδα ωστόσο έκανε την «αντεπίθεση» της στο δεύτερο δεκάλεπτο, φέρνοντας το παιχνίδι σε ισορροπία στην ανάπαυλα του ημιχρόνου (30-29).

Οι παίκτες του Μάσσιμο Κανσελιέρι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και αποσπάστηκαν με 7 πόντους (50-43), πριν η Πετκίμσπορ με ένα εμφατικό επιμέρους 20-6 ανατρέψει το μομέντουμ του αγώνα και μαζί και το προβάδισμα, βάζοντας έτσι την ίδια σε θέση «οδηγού» με σκορ 63-56, 5:46'' πριν τη λήξη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πλήρωσε το επιθετικό της βραχυκύκλωμα, αλλά και την αδράνεια σε πολλές φάσεις στην άμυνα και από τη στιγμή που δεν «έβγαλε» ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα, γνώρισε την ήττα με σκορ 79-69 και μαζί τον αποκλεισμό από την συνέχεια του BCL.

Διακριθέντας για την ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν ο Σαβάρ Ρέινολντς που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 30-29, 53-50, 69-79

παοκ

petkimspor

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα