Μπάρτλεϊ: «Έτοιμοι για την πρόκριση στους ομίλους του BCL»

Μπάρτλεϊ: «Έτοιμοι για την πρόκριση στους ομίλους του BCL»

Φωτεινός Τριγάζης
bartley

bet365

Ο ΠΑΟΚ πήρε «επεισοδιακή» πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του BCL απέναντι στην Οραντέα, με τον Φρανκ Μπάρτλεϊ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του δικεφάλου και να δηλώνει έτοιμος για την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε σε ένα ματς «θρίλερ» κόντρα στην Ρουμανική Οροντέα με σκορ 81-80 και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από τους ομίλους του BCL, την οποία θα επιχειρήσει να πάρει απέναντι στην Τουρκική Πετκίμσπορ το Σάββατο (21/9) στις 21:30.

Κορυφαίος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν χωρίς αμφιβολία ο Φρανκ Μπάρτλεϊ ο ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα και μαζί με το κρίσιμο τρίποντο δευτερόλεπτα πριν το τέλος, έδωσε την πολυπόθητη πρόκριση στους «ασπρόμαυρους».

Ο 30χρονος Αμερικανός σε δηλώσεις που παραχώρησε δηλώνει γεμάτος αυτοπεποίθηση και αυτός με τους συμπαίκτες του αισθάνονται έτοιμοι για την πρόκριση από τα προκριματικά της Αττάλεια.

Οι δηλώσεις του «άσου» του ΠΑΟΚ

«Έμενε ελάχιστος χρόνος, νομίζω τρία δευτερόλεπτα, κάποιος έπρεπε να πάρει το σουτ, είχα την ευκαιρία να σουτάρω ελεύθερος. Όλοι χρειαζόμαστε τέτοιες στιγμές και χαίρομαι που ευστόχησα και νικήσαμε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πιο έμπειρη ομάδα από εμάς, με παίκτες που δεν έπαιζαν όλοι μαζί για πρώτη φορά και παρά το γεγονός ότι είχαμε σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια του αγώνα προσπαθήσαμε πολύ, παίξαμε καλά και τελικά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε.

Αυτό μετράει σε ένα τέτοιου είδους τουρνουά, να βρεις τον τρόπο να κερδίσεις. Παίξαμε σπουδαία άμυνα, ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Είμαστε μία ομάδα που παλεύει και αυτό θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε μία νέα ομάδα. Είχαμε μία δύσκολη προετοιμασία και η νίκη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μας δίνει αυτοπεποίθηση. Θα είμαστε έτοιμοι και για τον αυριανό αγώνα. Οι προπονητές μας θα έχουν σπουδαίο πλάνο και για αυτό το παιχνίδι. Και όσο τηρούμε αυτό το πλάνο θα είμαστε μία χαρά».

«Ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουν δύο πολύ καλούς γκαρντ, έχουν δυνατούς ψηλούς όπως ο Williams που πήγε πολύ καλά στα πρώτα δύο παιχνίδια. Αν μείνουμε στο πλάνο μας, παίξουμε το μπάσκετ μας και είμαστε κοντά, θα είμαστε εντάξει. Είναι ο έβδομος χρόνος μου στην Ευρώπη, αλλά για αυτό δουλεύω όλο αυτό το διάστημα. Προσωπικά, ήρθα εδώ για να παίξω στο Basketball Champions League.Το είχα δοκιμάσει και πριν από μερικά χρόνια, αλλά δεν το κατάφερα. Τώρα έχω αυτή την ευκαιρία μπροστά μου. Θέλω να την αξιοποιήσω και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα