Οι «Δικέφαλοι» στρέφουν την προσοχή τους στην Ευρώπη

Αντωνία Σπανού
Οι «Δικέφαλοι» στρέφουν την προσοχή τους στην Ευρώπη

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ναντέρ και η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Ντιζόν για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

O ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ναντέρ (19:30, NS2) για την 4η αγωνιστική του Baskeball Champions League και θέλει την νίκη που θα αλλάξει τα δεδομένα στην πορεία του.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ακόμα δεν έχει καταφέρει να κάνει νίκη στην διοργάνωση και θέλει κόντρα στους Γάλλους να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην διοργάνωση και να πάρει την κατάλληλη ψυχολογία για την συνέχεια.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ θέλει να ξεπεράσει γρήγορα την ήττα στο πρωτάθλημα και φιλοξενείται στην Γαλλία για το παιχνίδι με την Ντιζόν (21:30, NS1).

Ο μοναδικός απών για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Οι δύο ελληνικές ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και θέλουν τις νίκες που θα τις βοηθήσουν για την συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα