EuroBasket 2022: Αιμάτωμα ο Νέντοβιτς, ανησυχία στη Σερβία

EuroBasket 2022: Αιμάτωμα ο Νέντοβιτς, ανησυχία στη Σερβία

Δημήτρης Οικονόμου
EuroBasket 2022: Αιμάτωμα ο Νέντοβιτς, ανησυχία στη Σερβία

bet365

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι η τελευταία απώλεια για την Σερβία, με τον γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα να έχει υποστεί ένα αιμάτωμα και τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να ανησυχεί για την κατάστασή του.

Η ατυχία συνεχίζει να χτυπά την πόρτα της Εθνικής Σερβίας και συγκεκριμένα του Νεμάνια Νέντοβιτς. Στο φιλικό της Σερβίας με τη Σλοβενία του Ντόντσιτς, την Τετάρτη (17/8), ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε και οι εξετάσεις έδειξαν ένα αιμάτωμα.

Για τον λόγο αυτό τέθηκε εκτός από το παιχνίδι της Παρασκευής (19/8) με την Ιταλία. Ωστόσο μέσα στα άσχημα νέα, ο Πέσιτς είδε τους Μιλουτίνοφ και Γκούντουριτς να επιστρέφουν στην ομάδα, ξεπερνώντας τα προβλήματά τους.

Η Σερβία θυμίζουμε πως θα υποδεχτεί την Ελλάδα στις 25 Αυγούστου, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, πριν το EuroBasket.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα