EuroBasket 2022: Το Gazzetta υποδέχτηκε την Εθνική στο ξενοδοχείο της στο Μιλάνο (vid)

EuroBasket 2022: Το Gazzetta υποδέχτηκε την Εθνική στο ξενοδοχείο της στο Μιλάνο (vid)

Newsroom
EuroBasket 2022: Το Gazzetta υποδέχτηκε την Εθνική στο ξενοδοχείο της στο Μιλάνο (vid)

bet365

Η Εθνική βρίσκεται στο Μιλάνο από όπου θα ξεκινήσει το ταξίδι της στο φετινό EuroBasket και το Gazzetta ήταν εκεί κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο.

Αποστολή στο Μιλάνο: Κωνσταντίνος Μελάγιες, Μιχάλης Γκιουλένογλου

Η Εθνική Ελλάδας έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (31/08) στο Μιλάνο ενόψει του σπουδαίου ραντεβού για το EuroBasket. Το Gazzetta βρέθηκε στο αεροδρόμιο και υποδέχτηκε την αποστολή της ομάδας, με τις ώρες πλέον να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της διοργάνωσης. Το πούλμαν της Εθνικής ήρθε συνοδεία τριών βαν, που μετέφεραν τον απαραίτητο εξοπλισμό της ομάδας για τις μέρες του EuroBasket αλλά και τις βαλίτσες της.

Με τα μέλη της αποστολής εμφανώς ευδιάθετα, αλλά ταυτόχρονα προσηλωμένα στον στόχο που έχουν τις επόμενες μέρες, η άφιξη στο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο ιστορικό «Σαν Σίρο», συνοδεύτηκε από μία συνάντηση με την πρώτη αντίπαλο της Ελλάδας, την Κροατία (Παρασκευή 02/09) που είχε φτάσει την Τρίτη (30/08) και κατέβαινε για το γεύμα της. Φυσικά χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, αφού μετά την τακτοποίηση στα δωμάτια θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση επί ιταλικού εδάφους.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα κληθεί να επιλέξει ένα 24ωρο νωρίτερα της πρεμιέρας, δηλαδή το μεσημέρι της Πέμπτης την τελική 12άδα. Θυμίζουμε πως η Ελλάδα έχει φτάσει στο Μιλάνο με 14 παίκτες, περιμένοντας τα νέα από το ιατρικό δελτίο για τους Σλούκα, Παπαπέτρου, Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο, με τις πληροφορίες, όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο Gazzetta, να κάνουν λόγο για πλήρη σύνθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα