Κροατία - Ελλάδα, EuroBasket 2022: Το μυθικό ημίχρονο του Ντόρσεϊ (vids)

Κροατία - Ελλάδα, EuroBasket 2022: Το μυθικό ημίχρονο του Ντόρσεϊ (vids)

bet365

Η Ελλάδα... ποδοπάτησε την Κροατία στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Mediolanum Forum, έχοντας ως μπροστάρη τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που κουβάλησε την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη σε αυτό το διάστημα!

Η Ελλάδα ρίχνεται απευθείας στα βαθιά του EuroBasket 2022 αντιμετωπίζοντας την Κροατία στο Mediolanum Forum με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στο επίκεντρο ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν σημείο αναφοράς στο επιθετικό παιχνίδι της Εθνικής!

Ο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς ήταν on fire, ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο με 20 πόντους, 2/2 βολές, 3/4 δίποντα και 4/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα στα 13:56 που έμεινε στο παρκέ.

Η Ελλάδα πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 30-46 ενώ το ατομικό ρεκόρ του Ντόρσεϊ με την Εθνική είναι οι 22 πόντοι που σημείωσε στην πρόσφατη αναμέτρηση με το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ (28/8), στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα