Παπαδόπουλος: «Τα παιδιά αξίζουν αυτό το μετάλλιο!»

Παπαδόπουλος: «Τα παιδιά αξίζουν αυτό το μετάλλιο!»

Newsroom
Παπαδόπουλος

bet365

Σε πελάγη ευτυχία έπλεε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Για; δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική μας ομάδα καταφέρνει να σκαρφαλώσει σε ευρωπαϊκό σκαλί, κάτι που έκανε τον Κώστα Παπαδόπουλο να «φουσκώσει» από περηφάνεια!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φόρεσε και πάλι το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να απονείμει όλα τα εύσημα στους παίκτες της ομάδας.

«Είναι πολύ σημαντικό για όλους ότι κλείσαμε το τουρνουά με ένα μετάλλιο και μάλιστα back to back. Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά» δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας και συνέχισε:

«Θεωρώ ότι παρά το ότι χάναμε στο πρώτο ημίχρονο, παρά το ότι κάναμε πολλά λάθη, τα παιδιά έδειξαν πάθος, έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη και κατάφεραν στο τέλος να πανηγυρίσουν και να πανηγυρίσουμε! Είναι κάτι το οποίο αξίζουν πολύ για την σκληρή δουλειά που έκαναν όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας. Αξίζουν αυτό το μετάλλιο!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα