Κουρτινάιτις: Αναλαμβάνει την Εθνική Λιθουανίας

Κουρτινάιτις: Αναλαμβάνει την Εθνική Λιθουανίας

Newsroom
Κουρτινάιτις: Αναλαμβάνει την Εθνική Λιθουανίας

bet365

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της λιθουανικής ομοσπονδίας, Μιντάουγκας Μπαλτσιούνας, επιβεβαίωσε ότι ο Ρίμας Κουρτινάιτις είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την Εθνική.

Η Λιθουανία έμεινε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων καθώς απέτυχε στο Προολυμπιακό τουρνουά του Πουέρτο Ρίκο και ακολούθως, ο μέχρι πρότινος ομοσπονδιακός προπονητής Κάζις Μακσβίτις παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Από την πλευρά του, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της λιθουανικής ομοσπονδίας, Μιντάουγκας Μπαλτσιούνας, επιβεβαίωσε ότι ο Ρίμας Κουρτινάιτις είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την Εθνική.

Ο 64χρονος προπονητής κοουτσάρει τη Σαμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν ενώ έχει δουλέψει, μεταξύ άλλων, στη Ρίτας Βίλνιους, τη Ρίγα, τη Χίμκι και τη Γουλβς. Ο Κουρτινάιτις έχει κατακτήσει τρεις φορές το EuroCup (2009, 2012, 2015) και δύο φορές το πρωτάθλημα Λιθουανίας (2009, 2010).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα