Προμηθέας: Αναβολή στο ματς με την Τσεντεβίτα για το EuroCup

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Προμηθέας: Αναβολή στο ματς με την Τσεντεβίτα για το EuroCup
H αναμέτρηση του Προμηθέα με την Τσεντεβίτα, για την 9η αγωνιστική του EuroCup, αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων covid-19 στην σλοβένικη ομάδα.

Ο Προμηθέας ήταν έτοιμος να αναχωρήσει για τη Λιουμπλιάνα. Μόνο που και αυτό το ταξίδι μπήκε στον... πάγο, αφού η Τσεντεβίτα, του Γιόγκι Φέρελ, ενημέρωσε για την ύπαρξη πολλαπλών κρουσμάτων covid-19, με αποτέλεσμα την αναβολή της αναμέτρησης.

Το ματς ήταν να διεξαχθεί αύριο, Τρίτη (11/1) και θα ήταν η τελευταία για τον 1ο γύρο του EuroCup. Πλέον, ο Προμηθέας, ο οποίος έχει μόνο ένα κρούσμα σε παίκτες (δεν είναι στα βασικά μέλη της ομάδας), θα συμπληρώσει στο τέλος της εβδομάδας σχεδόν ένα μήνα χωρίς αγωνιστική δράση, όπως και οι περισσότερες ομάδες.

Παράλληλα, οι Πατρινοί χρωστάνε και τον προημιτελικό Κυπέλλου, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Τελευταίο ματς για την ομάδα του Ηλία Ζούρου ήταν για το EuroCup απέναντι στη Βενέτσια, με την ιταλική ομάδα να επικρατεί στην Πάτρα με 78-68.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.