Μέγα κάζο για την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς, αποκλείστηκε στο EuroCup!

Μέγα κάζο για την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς, αποκλείστηκε στο EuroCup!

Μέγα κάζο για την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς, αποκλείστηκε στο EuroCup!
Η Παρτίζαν ξεκίνησε τη χρονιά ως ένα από τα φαβορί του EuroCup όμως ηττήθηκε από την Μπούρσασπορ με 95-103 στην παράταση μπροστά σε 20.000 οπαδούς της και αποκλείστηκε στη φάση των «16»!

Η επιστροφή στην EuroLeague ήταν αυτοσκοπός για την Παρτίζαν. Για την ακρίβεια, ήταν ο τεράστιος στόχος των Σέρβων έπειτα από την επιστροφή με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τη συμφωνία με παίκτες όπως ο Κέβιν Πάντερ και ο Ζακ ΛεΝτέι, τη σεζόν μάλιστα που οι «ασπρόμαυροι» γιορτάζουν τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στην Κωνσταντινούπολη.

Παρ' όλα αυτά, το νέο σύστημα διεξαγωγής του EuroCup και η εντός έδρας ήττα από την Μπούρσαπορ το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 20/4 ξέρανε τους Σέρβους! Το ματς ήταν μονό νοκ-άουτ και οι Τούρκοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, επικρατώντας με σκορ 95-103 μπροστά σε 20.000 Σέρβους που γέμισαν την Stark Arena, αφήνοντας εκτός προημιτελικών την Παρτίζαν. Αυτό πρακτικά συνεπάγεται πως η Παρτίζαν έχασε το εισιτήριο για την EuroLeague μέσω EuroCup και πλέον ελπίζει σε wild card για να επιστρέψει στην top διοργάνωση την επόμενη χρονιά.

Για την Παρτίζαν, ο Αλέκσα Αβράμοβιτς σημείωσε 23 πόντους (2/9 τρίπ.) και ο Ματίας Λεσόρ πρόσθεσε 20 πόντους - 8 ριμπάουντ όμως οι προσπάθειές τους δεν ήταν αρκετές για τους γηπεδούχους. Όσον αφορά τον Πάντερ, είχε 13 πόντους με 3/10 τρίποντα ενώ ο Ζακ ΛεΝτέι σημείωσε 11 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 38-37, 60-64, 84-84 κ.α., 95-103 παρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.