Άρης: Στο EuroCup τη νέα σεζόν

Άρης: Στο EuroCup τη νέα σεζόν

Ο Καστρίτης με τον Άρη
Στο EuroCup θα εμφανίζεται τη νέα σεζόν ο Άρης, με τον φάκελο που κατέθεσαν οι Θεσσαλονικείς να εγκρίνεται από το συμβούλιο των μετόχων.

Μετά και τη γενική συνέλευση της ECA, ο Άρης επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι μέρος του EuroCup.

Οι σκέψεις συμμετοχής στη συγκεκριμένη διοργάνωση από τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» προχώρησαν παραπέρα με τον φάκελο που κατέθεσαν πρόσφατα στους αρμόδιους φορείς.

Μετά και την επίσημη συνεδρίαση και τις αποφάσεις του συμβουλίου, ο Άρης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο EuroCup, αφήνοντας πλέον και επίσημα πίσω του την περίπτωση του BCL.

Σε ότι αφορά το format της νέας διοργάνωσης, το EuroCup ανακοίνωσε σήμερα αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής. Για την ακρίβεια, από τους δύο ομίλους των δέκα ομάδων που θα προκύψουν μετά την κλήρωση, οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα εξασφαλίσουν απευθείας πρόκριση στον δεύτερο γύρο των play-offs και οι υπόλοιπες τέσσερις (επίσης του κάθε γκρουπ) θα αναμετρηθούν σε μονούς αγώνες. Μονούς αγώνες περιλαμβάνει και η δεύτερη φάση των play-offs εν αντιθέσει με τη φάση των «4» όπου η πρόκριση θα κρίνεται στις δύο νίκες. Το ίδιο ισχύει και στην τελική φάση.

Μάλιστα, το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες της κλήρωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.