Άρης μεταγραφές: Συμφώνησε με Μάνι Μπέιτς

Άρης μεταγραφές: Συμφώνησε με Μάνι Μπέιτς

Μάνι Μπέιτς Άρης
Η ΚΑΕ Άρης έχει δώσει τα... χέρια με τον Μάνι Μπέιτς και αναμένεται να ενσωματώσει στο σύνολό της τον Αμερικανό σέντερ για την ερχόμενη περίοδο.

Μία νέα προσθήκη έρχεται στο προσκήνιο για τον Άρη και μάλιστα με... αμερικάνικο άρωμα, αφού η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Μάνι Μπέιτς για την ενίσχυση της frontline.

Ο 23χρονος και ύψους 2.11μ. σέντερ παρέμεινε από το 2019 έως και το 2022 στο NC State, ενώ την περασμένη χρονιά βρέθηκε στο Butler, από όπου και αποφοίτησε έχοντας στο ενεργητικό του 11.6 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.9 κοψίματα συν 1.4 ασίστ.

Στο συμβόλαιο που θα έρθουν και οι απαραίτητες υπογραφές με τους Θεσσαλονικείς, υπάρχει ο όρος που αφήνει τον παίκτη ελεύθερο για τη μετάβαση στο ΝΒΑ αν και εφόσον βρει εγγυημένο συμβόλαιο στην κορυφαία λίγκα. Πρόκειται για την τέταρτη μεταγραφική κίνηση ξένου για τον Άρη, αφού έχουν προηγηθεί εκείνος των ΝτεΣόουζα, Σανόγκο και Μπλούμπεργκς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.