Ρόνεν Γκίνζμπουργκ: Ο προπονητής της Προμετέι εγκλωβίστηκε στο Ισραήλ, έφτασε μετά από 48 ώρες στην Πόλη

Ρόνεν Γκίνζμπουργκ: Ο προπονητής της Προμετέι εγκλωβίστηκε στο Ισραήλ, έφτασε μετά από 48 ώρες στην Πόλη

Ο Ρόνεν Γκίζνμπουργκ.
Ο Ρόνεν Γκίζνμπουργκ, προπονητής της Προμετέι βρέθηκε εγκλωβισμένος στο Ισραήλ, όπου είχε πάει για το γάμο του γιου του. Κατάφερε, μετά από πολύωρο ταξίδι να φτάσει στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ρόνεν Γκίζνμπουργκ ζει εδώ και ένα χρόνο στα... ξένα. Ένας πόλεμος επέβαλλε στην ομάδα του, την Προμετέι να αγωνίζεται σε άλλη χώρα και όχι στην Ουκρανία.

Και ένας ακόμη πόλεμος τον έφερε στο όριο της απομόνωσης. Ο Ισραηλινός προπονητής, ο οποίος έχει περάσει και από τον πάγκο της Εθνικής Τσεχίας για πολλά χρόνια, ταξίδεψε στο Ισραήλ για γάμο του γιου του το σαββατοκύριακο.

Και βρέθηκε στη μέση της έναρξης των εχθροπραξιών ανάμεσα στον ισραηλινό στρατό και τη Χαμάς! Και για μερικές ώρες ήταν αποκλεισμός στη χώρα του.

Μετά από μία μεγάλη και δύσκολη διαδρομή, η ομάδα από την Ουκρανία ενημέρωσε πως ο Γκίζνμπουργκ έφτασε στην Κωνσταντινούπολη, σώος και ασφαλής και αναμένεται να ενσωματωθεί με την Προμετέι, αφού την Τρίτη αντιμετωπίζουν την Μπεσίκτας για τους ομίλους του EuroCup.

 

Παίκτες από ομάδες του Ισραήλ έχουν καταφύγει στην Κύπρο, ενώ άλλοι βρίσκονται και στη χώρα μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.