Τουρκ Τέλεκομ: «Τελειώνει» ο προπονητής της αντιπάλου του Άρη, Νέναντ Τσάνακ

Τουρκ Τέλεκομ: «Τελειώνει» ο προπονητής της αντιπάλου του Άρη, Νέναντ Τσάνακ

Ο προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ, Νέναντ Τσάνακ.
Η Τουρκ Τέλεκομ, αντίπαλος του Άρη στο EuroCup, βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή, αφού ο Νέναντ Τσάνακ είναι με το ένα πόδι εκτός του πάγκου.

Η Τουρκ Τέλεκομ δεν έχει ξεκινήσει τη σεζόν με τον τρόπο που περίμεναν στην τουρκική ομάδα. Και ο προπονητής της, ο Νέναντ Τσάνακ ετοιμάζεται να μπει στο ταμείο... ανεργίας.

Η Τουρκ είναι αντίπαλος του Άρη στο EuroCup και μάλιστα γνώρισε την ήττα στη Θεσσαλονίκη με σκορ 68-66, την πρώτη επιτυχία των «κίτρινων» στη διοργάνωση. Στην Τουρκία το ρεκόρ είναι 2-2, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας θέλει να βρει τον αντικαταστάτη του προπονητή που πήρε τη θέση του Ερντέμ Τσαν, ο οποίος συνέχισε την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε.

Η ήττα από την Καρσίγιακα (100-80) με την Τουρκ να σημειώνει 32 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, η Τουρκ θα αναζητήσει το νέο της προπονητή από την τουρκική αγορά.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.