Άρης: Στην Πολωνία για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Eurocup

Newsroom
Άρης
Με στόχο να σημειώσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Eurocup, ο Άρης φιλοξενείται στο Βρότσλαβ της Πολωνίας από τη Σλασκ (25/10, 21:00) για την 4η αγωνιστική.

Από τη στιγμή που ο Άρης κατάφερε να «σπάσει το ρόδι» στη διοργάνωση κερδίζοντας την περασμένη εβδομάδα την Τουρκ Τέλεκομ στο «Αλεξάνδρειο», στόχος για τους «κιτρίνους» είναι και το πρώτο «διπλό» με το οποίο θα μπορέσουν να κερδίσουν και θέση (ή θέσεις) στην κατάταξη του 2ου ομίλου.

«Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, με μεγάλα κορμιά, τη Σλασκ, η οποία πάντα συναγωνίζεται σκληρά τον αντίπαλο. Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα ριμπάουντ, καθώς η πολωνική ομάδα κυνηγά πολύ την κυριαρχία στον συγκεκριμένο τομέα. Την ίδια στιγμή, πρέπει να είμαστε έξυπνοι και αποφασιστικοί στην επίθεση, κάτι που θα αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα του παιχνιδιού» ήταν τα λόγια του Γιάννη Καστρίτη για το αποψινό μας.

Ο Σίλβιο Ντε Σόουζα είπε από τη πλευρά του: «Μετά από τρεις ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, έχουμε τρεις διαδοχικές νίκες που μας δίνουν ψυχολογική ώθηση. Για να συνεχίσουμε αυτό το σερί πρέπει να νικήσουμε μία πολύ καλή ομάδα που έχουμε μπροστά μας, τη Σλασκ. Ο αντίπαλός μας θα «διψάει» για την πρώτη του νίκη το EuroCup, οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, να παίξουμε σκληρή άμυνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Το EuroCup είναι μία διοργάνωση που έχει ομάδες με μεγάλη ποιότητα και υπάρχει ανταγωνισμός. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να πάρεις τις νίκες που χρειάζεσαι».

Τζάμπολ στη «Hala Orbita» στις 21:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

2ος όμιλος

  1. Γκραν Κανάρια 3-0
  2. Μπουργκ 3-0
  3. Μπουντούτσνοστ 2-1
  4. Κλουζ 2-1
  5. Ουλμ 2-1
  6. Τουρκ Τέλεκομ 1-2
  7. Άρης 1-2
  8. Λιετκάμπελις 1-2
  9. Τρέντο 0-3
  10. Σλασκ Βρότσλαβ 0-3

Η 4η αγωνιστική (25/10)

Κλουζ - Μπουντούτσνοστ (19:00)
Λιετκάμπελις - Τρέντο (19:00)
Τουρκ Τέλεκομ - Ουλμ (20:00)
Σλασκ - Άρης (21:00)
Γκραν Κανάρια - Μπουργκ (22:00)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.