Καρ: «Θέλω να προσφέρω ηγεσία στον Άρη»

.
Ο Μάρκους Καρ έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τον Άρη και στάθηκε στη βοήθεια που του παρείχαν οι συμπαίκτες μου.

Ο Μάρκους Καρ έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τον Άρη και στάθηκε στη βοήθεια που του παρείχαν οι συμπαίκτες μου.

O Μάρκους Καρ ήταν κομβικός στη νίκη επί της Σλασκ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα στην Πολωνία με 18 πόντους (3/3 βολ., 6/6 δίπ., 1/7 τρίπ.), 2 ασίστ, 1 ριμπάουντ και 1 μπλοκ σε 19:52 για το 63-80 του Άρη.

Εν συνεχεία, δήλωσε για το σημαντικό «διπλό» των «κίτρινων»: «Ο κόουτς μάς μίλησε πριν από το παιχνίδι για τη σημασία του αγώνα. Μας μίλησε για το σερί που μπορούμε να κάνουμε. Είναι σπουδαία νίκη γιατί είναι μακριά από την έδρα μας. Προσωπικά προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου η οποία δεν περιορίζεται στο σκοράρισμα αλλά και στη δημιουργία για τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι σήμερα έκαναν εξαιρετικά δουλειά είτε με τις πάσες τους είτε με τα σκριν τους γιατί μου έδωσαν τη δυνατότητα να βρω τα σουτ.

Μην ξεχνάμε ότι είμαι σε μια φάση προσαρμογής καθώς υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ του αμερικανικού με το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οφείλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου αλλά και τους προπονητές οι οποίοι με βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Εκτός από το σκοράρισμα και τις ασίστ θέλω να προσφέρω ηγεσία στην ομάδα μου ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να φτάνουμε στα αποτελέσματα που θέλουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.