Άρης: Στη Γαλλία θα ψάξει το τρίτο «διπλό» απέναντι στην Μπουργκ

Ο Άρης
Η αποστολή του Άρη ήδη βρίσκεται στη Γαλλία για την αναμέτρηση (14/11, 20:30) απέναντι στην Μπουργκ για την 7η αγωνιστική του Eurocup δίχως τους Μπλούμπεργκς, Σλαφτσάκη οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Καστρίτης ρωτήθηκε για την περίπτωση του Λετονού φόργουορντ και εκτίμησε ότι… «ίσως χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να επανέλθει». Ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς υπέστη βαρύ διάστρεμμα πριν από περίπου έναν μήνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurocup απέναντι στη Λιετκαμπέλις κι εκ τότε δεν έχει αγωνιστεί. Σε ότι αφορά τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του έπειτα από τη θλάση που υπέστη στον αγώνα με την Κλουζ και με την επιστροφή της ομάδας από τη Γαλλία θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Απέναντι στην Μπουργκ, ο Άρης θα ψάξει την 3η εκτός έδρας νίκη του στο Eurocup και για να τα καταφέρει – σύμφωνα με τον Γιάννη Καστρίτη – θα πρέπει να μείνει συνεπής στο πλάνο του. «Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μας, απέναντι σε μία ομάδα η οποία πηγαίνει εξαιρετικά και στο BKT EuroCup και στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πολλά για την ποιότητά τους και δείχνει πόσο απαιτητικός θα είναι ο αγώνας για μας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο μας να ελέγξουμε το σκοράρισμα της Μπουργκ από τους αιφνιδιασμούς και να έχουμε έξυπνες αποφάσεις στην επίθεση», είπε ο προπονητής του Άρη.

Ο Ρόνι Χάρελ Τζούνιορ αναφέρθηκε στην ποιότητα της γαλλικής ομάδας. «Δύο μέρες μετά από έναν αγώνα ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων, απέναντι στον Παναθηναϊκό, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, για το BKT EuroCup. Η Μπουργκ κάνει πολύ καλή σεζόν έως τώρα και το αξίζει, αφού έχει ένα βαθύ ρόστερ με πολλή ποιότητα. Εμείς παίζουμε παντού για τη νίκη και έως τώρα τα έχουμε καταφέρει δυο φορές μακριά από την έδρα μας. Για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πρέπει αρχικά να ξεπεράσουμε την κούραση, να έχουμε ενέργεια στην άμυνα, ώστε να χαμηλώσουμε το σκορ του αντιπάλου, και να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στην επίθεση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.