Καστρίτης: «Να είμαστε συνεπείς στην προσπάθειά μας και σκληροί στην άμυνα»

Καστρίτης: «Να είμαστε συνεπείς στην προσπάθειά μας και σκληροί στην άμυνα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης
Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα (27/12, 20:00) με τη Σλασκ Βρότσλαβ στο Nick Galis Hall και ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην αγωνιστική συνέπεια που περιμένει να δει από την ομάδα του.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα παιχνίδια που υποχρεούται να πάρει ο Άρης για να διατηρήσει τις πιθανότητες κατάκτησης μιας θέσης στην πρώτη εξάδα του ομίλου. Δια στόματος Γιάννη Καστρίτη επιβεβαιώθηκε η επιστροφή του Ίσμαελ Σανόγκο εν αντιθέσει με τον Δημήτρη Κατσίβελη ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπειών του. «Ο Ίσμαελ επιστρέφει σε αντίθεση με τον Δημήτρη ο οποίος δεν θα είναι μαζί μας σε αυτό το παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θέλουμε να είμαστε συνεπείς στην προσπάθειά μας. Αντιμετωπίζουμε την Σλασκ η οποία για τον πολύ κόσμο είναι η τελευταία ομάδα στηρ βαθμολογία, εντούτοις είναι μια επικίνδυνη ομάδα με βελτιωμένη εικόνα στις τελευταίες 15-20 ημέρες και με μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Τουρκ. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς και σκληροί στην άμυνα», είπε ο προπονητής του Άρη και συμπλήρωσε. «Προσπαθούμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα τραυματισμών μας με τον καλύτερο τρόπο καθώς υπάρχουν, όπως κάθε φορά, μικροπροβλήματα τραυματισμών. Θα το κοιτάξουμε μέχρι τελευταία στιγμή για να δούμε ποια παιδιά θα μπορούν να δώσουν το 100%. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε συνεπείς με τις εμφανίσεις μας».

Δίπλα στον Γιάννη Καστρίτη στεκόταν ο Ίσμαελ Σανόγκο ο οποίος επιστρέφει στη δράση έπειτα από περίπου ενάμιση μήνα. «Νιώθω καλά. Μου έλειψε το παιχνίδι όλο αυτό το διάστημα που ήμουν εκτός δράσης», είπε ο Ιβοριανός φόργουορντ και αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Σλασκ. «Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να το προσεγγίσουμε έτσι όπως κάνουμε κάθε αγώνα, μέσα από την άμυνα».

«Ξέρω ότι έκανα σωστή επιλογή»

Το παιχνίδι με τη Σλασκ Βρότσλαβ είναι ιδιαίτερο και για τον Τζόναθαν Σταρκ καθώς ο Αμερικανός γκαρντ θα ζήσει για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα στο Nick Galis Hall. «Ξέρω ότι ο κόσμος δίνει μεγάλη ώθηση στους παίκτες και θέλω να το ζήσω. Σχετικά με το παιχνίδι, ξέρουμε ποια είναι η δουλειά. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και συγκέντρωση για να φτάσουμε στη νίκη. Μακάρι να μπορέσω να επαναλάβω ένα παιχνίδι αντίστοιχο με αυτό που έκανα με την Τουρκ», είπε και ρωτήθηκε για την επιλογή του Άρη. «Μου αρέσει που βρίσκομαι στην ομάδα. Από τους οπαδούς, τον οργανισμό και το πώς δουλεύουμε. Μέχρι στιγμής δεν είχα την ευκαιρία να εξερευνήσω την πόλη. Ξέρω ότι έκανα σωστή επιλογή».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.