Καστρίτης: «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ»

Καστρίτης: «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ»

Ο Καστρίτης
Ο Άρης βρίσκεται στη Γερμανία για τον αυριανό αγώνα (31/1, 19:00) με την Ουλμ για την 17η αγωνιστική του Eurocup και ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στην ανάγκη ελέγχου του ρυθμού και των ριμπάουντ.

Το ιδανικό σενάριο για τους «κίτρινους» είναι να νικήσουν την Ουλμ στη Γερμανία και παράλληλα να ηττηθεί η Τουρκ Τέλεκομ από την Μπουργκ στην Άγκυρα καθώς σ’ αυτό το ενδεχόμενο θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στα Play In του Eurocup και στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας – απέναντι στην Τρέντο στο Nick Galis Hall – απλά θα επιδιώξουν να εξασφαλίσουν την 5η θέση.

Στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη δεν θα βρεθεί ο Λευτέρης Μποχωρίδης καθώς ο έμπειρος γκαρντ δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. «Πλησιάζοντας στο τέλος της κανονικής περιόδου του BKT EuroCup, έχουμε μπροστά μας ακόμα μία πρόκληση, αντιμετωπίζοντας την Ουλμ στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλούς σουτέρ. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την έκβαση του αγώνα», είπε ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης είναι από τους παίκτες οι οποίοι θα χρειαστούν να παίξουν περισσότερο για να καλυφθεί το κενό του Λευτέρη Μπόχωρίδη και αναφέρθηκε στην ενέργεια που θα χρειαστεί να καταναλώσει η ομάδα του. «Είμαστε δύο αγώνες πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου και αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, εκτός έδρας. Η Ουλμ έχει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της και πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε ενέργεια στην άμυνα και να περιορίσουμε το σκορ της Ουλμ. Επίσης, πρέπει να έχουμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας αύριο», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.