Άρης: Στο 6ο seed του EuroCup, μαθαίνει αντιπάλους στις 5/7

Άρης: Στο 6ο seed του EuroCup, μαθαίνει αντιπάλους στις 5/7

Τολιόπουλος
Ο Άρης δε θα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Μπεσίκτας για το EuroCup της σεζόν 2024-25 και περιμένει να μάθει τους υπόλοιπους αντιπάλους του στην κλήρωση της ερχόμενης Παρασκευής (5/7).

Ο Άρης περιμένει να μάθει τους αντιπάλους του στο EuroCup της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (5/7 - 12:45). Οι «κιτρινόμαυροι» τοποθετήθηκαν στο έκτο seed, μαζί με την Μπεσίκτας, κάτι που σημαίνει πως θα αποφύγουν τους Τούρκους στην κλήρωση.

Οι 20 ομάδες του EuroCup χωρίστηκαν σε 10 γκρουπ των δύο και από εκεί θα προκύψουν οι δύο όμιλοι. Θυμίζουμε πως ομάδες από το ίδιο γκρουπ δεν μπορούν να κληρωθούν μαζί.

Φυσικά και στη φετινή διοργάνωση υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες, με τη Βαλένθια που δε βρίσκεται στη EuroLeague πλέον να ξεχωρίζει στο πρώτο seed, μαζί με τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.