Χαποέλ Τελ Αβίβ: Νέο διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Μπέντιλ και Φόστερ

Χαποέλ Τελ Αβίβ: Νέο διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Μπέντιλ και Φόστερ

Ο Μάρκους Φόστερ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Η Χάποελ Τελ Αβίβ ανακοίνωσε δύο παλιούς γνώριμους στο ελληνικό κοινό παίκτες, με τον Στέφανο Δέδα να έχει πλέον στο ρόστερ του, τον Μάρκους Φόστερ και τον Μπεν Μπέντιλ.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ επιβεβαίωσε τα όσα γράφτηκαν τις περασμένες ημέρες από site του Ισραήλ και ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τον Μπεν Μπεντίλ, με τον 29χρονο φόργουορντ (2,04 μ.) να επιστρέφει στην Ευρώπη.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ιαπωνία ενώ στην τελευταία του χρονιά στον Ερυθρό Αστέρα (2022-23), στο επίπεδο της Euroleague είχε κατά μέσο όρο από 8,4 πόντους με 3,8 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 20:13 λεπτά εντός παρκέ.

Στη Χάποελ και ο Φόστερ

Η ομάδα του Στέφανου Δέδα ανακοίνωσε την απόκτηση και ενός ακόμη παίκτη ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από τα ελληνικά παρκέ, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια του Προμηθέα Πατρών.

Ο 29χρονος Αμερικάνος γκαρντ, Μάρκους Φόστερ, την αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στη λιθουανική Ρίτας που ήταν στο BCL, με τον ίδιο να μετράει κατά μέσο όρο από 18 πόντους με 3,5 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

@Photo credits: euroleaguebasketball.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.