Καστρίτης: «Να παρουσιάσουμε και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

Καστρίτης: «Να παρουσιάσουμε και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

Ο ΓΙάννης Καστρίτης στον πάγκο του Άρη
Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη για την κλήρωση το Άρη στο EuroCup.

Ο Άρης έμαθε τους αντιπάλους που θα κλιθεί να αντιμετωπίσει στην επερχόμενη σεζόν του 2024-25 στο EuroCup, σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο στον οποίο μεταξύ άλλων βρίσκεται η Βαλένθια, η Λιετκαμπέλις του Καλαϊτζάκη και η Τουρκ Τέλεκομ του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Γιάννης Καστρίτης, στις δηλώσεις του για την κλήρωση αναφέρθηκε στη δυσκολία της φετινής διοργάνωσης αλλά και στον στόχο που έχει θέσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Ακόμη μια χρονιά συναρπαστική είναι μπροστά μας, στη διοργάνωση του BKT EuroCup. Όπως είναι εμφανές και φέτος, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και μάλλον ακόμη υψηλότερο από πέρυσι, καθώς από νωρίς αρκετές ομάδες έχουν θέσει ως στόχο ξεκάθαρα την εξασφάλιση της παρουσίας τους στην ερχόμενη Ευρωλίγκα μέσω της κατάκτησης του EuroCup.

Εμείς προχωράμε βήμα βήμα στον σχεδιασμό μας, με στόχο να παρουσιάσουμε και πάλι ένα σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό απέναντι σε κάθε αντίπαλο και θα ευχαριστιέται ο κόσμος μας να παρακολουθεί κάθε εβδομάδα, είτε στο Nick Galis Hall, είτε εκτός έδρας. Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία για όλους τους αθλητές».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.