Πρόεδρος Χάποελ Τελ Αβίβ: «Θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ το μπάτζετ μας»

Πρόεδρος Χάποελ Τελ Αβίβ: «Θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ το μπάτζετ μας»

Ο Πάτρικ Μπέβερλι.
Ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ αποκάλυψε το μπάτζετ που είχε θέσει για τον σχεδιασμό της ομάδας αυτό το καλοκαίρι.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ έχει πραγματοποιήσει ορισμένες πολύ δυνατές μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν της Euroleague. Πιο πρόσφατο «μπαμ» της ομάδας του Στέφανου Δέδα και του Γιώργου Χήνα, ήταν αυτό του Πάτρικ Μπέβερλι.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ραμί Κοέν, μέσα από μία πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο ισραηλινό one, αποκάλυψε το μπάτζετ το οποίο είχε θεσπίσει στην αρχή του καλοκαιριού για τον σχεδιασμό της ομάδας αλλά υποστήριξε ότι θα χρειαστεί να... ανέβει ακόμα περισσότερο.

«Το αρχικό μπάτζετ που σχεδιάζαμε ήταν γύρω στα 40 εκατ. NIS (κοντά στα 10 εκατ. ευρώ), αλλά προφανώς θα το ξεπεράσουμε. Φυσικά έχουμε συζητήσεις πριν υπογράψουμε την αύξηση. Θα δούμε στο τέλος του καλοκαιριού και θα αποφασίσουμε».

Μάλιστα, έγινε γνωστός και ο μισθός που θα παίρνει ο Μπέβερλι, με τις απολαβές του να φτάνουν τα 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως!

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.