Καμπόκλο: Μετά τον Μπέβερλι και τον Μότλεϊ, η Χάποελ θέλει και τον Βραζιλιάνο!

Καμπόκλο: Μετά τον Μπέβερλι και τον Μότλεϊ, η Χάποελ θέλει και τον Βραζιλιάνο!

Καμπόκλο, Παρτιζάν: Πληρώνει το πρόστιμο και μένει στους «ασπρόμαυρους»
Ο Μπρούνο Καμπόκλο αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρτιζάν και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Βραζιλιάνο σέντερ.

O Μπρούνο Καμπόκλο, ο οποίος συμμετείχε στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων με την Εθνική Βραζιλίας, αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρτιζάν μολονότι ο ίδιος δήλωσε το προηγούμενο διάστημα ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Καμπόκλο αποχώρησε εν μέσω των τελικών στη σερβική λίγκα για το Ορλάντο δίχως να πάρει άδεια από την Παρτιζάν και όλα δείχνουν ότι η σεζόν 2024/25 θα τον βρει μακριά από το Βελιγράδι.

Στο μεταξύ, το ισραηλίτικο Sport5 αναφέρει ότι η Χάποελ Τελ Αβίβ πιέζει για την απόκτηση του Καμπόκλο, προσφέροντας μονοετές συμβόλαιο και 1.7 εκατομμύρια δολάρια στον Βραζιλιάνο σέντερ!

Η ομάδα του Στέφανου Δέδα βγήκε με γεμάτο πορτοφόλι στην αγορά έχοντας ξεκάθαρο στόχο να κυριαρχήσει στην ισραηλίτικη Winner League και να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής στο EuroCup.

Προς αυτή την κατεύθυνση απέκτησε μεταξύ άλλων τον Πάτρικ Μπέβερλι αλλά και τους Τζόναθαν Μότλεϊ, Μπεν Μπέντιλ, Αϊζάια Γουέινραϊτ, Τζο Ράγκλαντ και Μάρκους Φόστερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.