ΠΑΣ Γιάννενα- Σάσαρι 63-80: «Με το ένα πόδι» εκτός συνέχειας από το Eurocup γυναικών ο «Αίαντας»

giannena
Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα γνώρισε την ήττα με σκορ 80-63 από την Ντιναμό Σάσαρι, για τα προκριματικά του Eurocup γυναικών, έχοντας όμως μια ακόμα ευκαιρία στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας.

Στο κατάμεστο ''Νέο κλειστό Ιωαννίνων'', ο ΠΑΣ Γιάννενα υποδέχθηκε την Ντιναμό Σάσαρι στο πλαίσιο των προκριματικών του Eurocup γυναικών.

Οι Ιταλίδες ξέφυγαν στο σκορ από νωρίς, αναγκάζοντας τις παίκτριες των Ιωαννίνων να «κυνηγούν» στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Παρά την μαχητικότητα των γηπεδούχων, η διαφορά δυναμικότητας ήταν αισθητή, με συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφωθεί 80-63 υπέρ της Σάσαρι.

Ο ΠΑΣ θα έχει ακόμα μια ευκαιρία την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία (25/9-21:30) για να κάνει την μεγάλη ανατροπή στον επαναληπτικό και να πάρει αυτός το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Για την ομάδα της Ηπείρου ξεχώρισαν η Τζανίκα Γκρίφιθ που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους (6/12 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο, αλλά και η Κωνσταντίνα Σαριγιαννίδου η οποία πέτυχε 12 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 34-44, 47-63, 63-80

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.