Μαντζούκας: Υποψήφιος για Rising Star στο Eurocup

Μαντζούκας: Υποψήφιος για Rising Star στο Eurocup

Newsroom
Μαντζούκας
Ο Λευτέρης Μαντζούκας είναι ανάμεσα στους 10 παίκτες οι οποίοι αναμένεται να διεκδικήσουν το βραβείο του Rising Star στο Eurocup για τη σεζόν 2024-25.

Μετά τη θητεία του στην Euroleague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Λευτέρης Μαντζούκας θα δοκιμάσει την τύχη του και στο Eurocup φορώντας τη φανέλα του Άρη.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή, ο διεθνής φόργουορντ των «κιτρίνων» βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για να κατακτήσει το βραβείο του Rising Star.

Συγκεκριμένα ανέφερε το Eurocup ότι ο «μοναδικός παίκτης αυτής της λίστας που είναι πρωταθλητής της EuroLeague, ο Λευτέρης Μαντζούκας, εντάχθηκε στον Άρη αυτό το καλοκαίρι ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό AKTOR, όπου έπαιξε τις τελευταίες τρεις σεζόν και βοήθησε τους πράσινους να κατακτήσουν το τρόπαιο του 2024.

Στα 21 του χρόνια, ο Μαντζούκας έχει ήδη μια πλούσια εμπειρία. Έχει ύψος 2,07 μέτρα και είχε ποσοστό 45,2% στα τρίποντα σε 53 παιχνίδια της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό. Αυτός ο συνδυασμός μεγέθους, ικανότητας στο σουτ, εμπειρίας και κινήτρου να αποδείξει θα μπορούσε να κάνει Μαντζούκα δύναμη στο EuroCup.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.