Άρης: Χωρίς Λαζέφσκι και Χοτζ στη Βενετία

Άρης: Χωρίς Λαζέφσκι και Χοτζ στη Βενετία

Newsroom
Ο Άρης
Ο Γιάννης Καστρίτης έχει να διαχειριστεί προβλήματα από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Άρη και την πρεμιέρα (25/9, 21:00) με τη Βενέτσια στην Ιταλία.

Ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι δεδομένη η απουσία των Νέιτ Λαζέφσκι, Ντιμόι Χοτζ. Για τον πρώτο υπάρχει η εκτίμηση ότι θα μπει στις προπονήσεις της ομάδας κατά τα μέσα του Οκτώβρη έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε καθώς ταλαιπωρούταν από το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών.

Ο δεύτερος έπαθε υποτροπή και θλάση δεύτερου βαθμού στον προσαγωγό και επί του παρόντος δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το διάστημα της απουσίας του το οποίο σίγουρα δεν θα είναι μικρότερο των 3-4 εβδομάδων. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο Αμερικανοί δεν υπολογίζονται στα πρώτα παιχνίδια του Eurocup, του ελληνικού Πρωταθλήματος και φυσικά δεν γίνεται λόγος για το Super Cup της Ρόδου.

Την ίδια στιγμή, Βασίλης Τολιόπουλος και Μάνος Χατζηδάκης ακολούθησαν μέρος της σημερινής (23/9) προπόνησης και θα προσπαθήσουν να μπουν σε φουλ πρόγραμμα στην τελευταία αυριανή (24/9) η οποία θα γίνει επί ιταλικού εδάφους καθώς νωρίτερα η αποστολή θα μεταβεί στη Βενετία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.