Χάποελ Τελ Αβίβ: Ο Μπέβερλι κοιμήθηκε σε ξεχωριστό ξενοδοχείο, κατόπιν άδειας από την ομάδα

Χάποελ Τελ Αβίβ: Ο Μπέβερλι κοιμήθηκε σε ξεχωριστό ξενοδοχείο, κατόπιν άδειας από την ομάδα

Μπέβερλι
Η Χάποελ Τελ Αβίβ ξεκίνησε με το... αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Eurocup, με την ομάδα από το Ισραήλ να επιτρέπει στον Πάτρικ Μπέβερλι να μείνει σε ξεχωριστό ξενοδοχείο από αυτό της υπόλοιπης αποστολής, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ένα από τα μεταγραφικά «μπαμ» του καλοκαιριού στην Ευρώπη ήταν αναμφίβολα η έλευση του Πάτρικ Μπέβερλι στην Χάποελ Τελ Αβίβ απευθείας από το ΝΒΑ. Ωστόσο το ντεμπούτο του Αμερικανού γκαρντ στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας δεν ήταν ιδανικό, καθώς οι «Ισραηλινοί» ηττήθηκαν στη πρεμιέρα του Eurocup από την Μπανταλόνα στην Ισπανία.

Σύμφωνα με το Ισραηλινό μέσο Sport5, μετά από την ήττα στην Ισπανία, ο Πατ Μπέβερλι πέρασε τη νύχτα στη Μπανταλόνα σε διαφορετικό ξενοδοχείο από τους υπόλοιπους παίκτες, με την έγκριση της ομάδας. Κάποιοι από τους συμπαίκτες του μάλιστα σχολίασαν το περιστατικό ως... περίεργο, αλλά σεβαστό.

«Κύκλοι» της ομάδας σχολίασαν χαρακτηριστικά: "Είναι λίγο περίεργο, δεν έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Δεν το έχουμε συνηθίσει, αλλά σεβόμαστε τον Πάτρικ και γνωρίζουμε ότι έχει συνηθίσει σε κάτι άλλο". Παράλληλα, πηγές μέσα από την ομάδα αναφέρουν ότι ένας από τους λόγους για το ξεχωριστό ξενοδοχείο στο οποίο έμεινε, είναι η ηχογράφηση του podcast του, κάτι που είχε συμφωνήσει με την Χάποελ Τελ Αβίβ, πριν ακόμη υπογράψει με τον σύλλογο, καθώς και η άφιξη της συζύγου του στη Μπανταλόνα, που ήρθε να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ επέλεξε να μην σχολιάσει το θέμα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.