Καστρίτης: «Να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή μας»

Καστρίτης: «Να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή μας»

Newsroom
Ο Καστρίτης
Ο Άρης υποδέχεται (2/10, 20:00) την Τουρκ Τέλεκομ για τη 2η αγωνιστική του Eurocup και ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στα στοιχεία που οφείλει να έχει η ομάδα του για να πετύχει την παρθενική νίκη της στη διοργάνωση.

Στην πρεμιέρα του Eurocup, ο Άρης ηττήθηκε από τη Βενέτσια στην Ιταλία και ακολούθησαν οι δύο ήττες από Παναθηναϊκό και Περιστέρι στο πλαίσιο του Super Cup. Προφανέστατα ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει την αντίδραση των παικτών του αλλά και την πρώτη νίκη σε επίσημο παιχνίδι. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε μπροστά τον κόσμο μας και απέναντι σε μια καλή και σκληρή ομάδα όπως η Τουρκ. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να σταθούμε ανταγωνιστικά και παράλληλα να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Έχουμε εντοπίσει τα δυνατά στοιχεία τους και πρέπει να εμφανίσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας», είπε.

Ο 42χρονος τεχνικός ρωτήθηκε επιμέρους για τη διοργάνωση και την αξία της συμμετοχής του Άρη. «Κάθε ματς είναι εμπειρία για μας. Είναι μεγάλο το όφελος μέσα από την εικόνα του γεμάτου Παλέ γιατί αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση της ομάδας. Παράλληλα αποτελεί επιπλέον κίνητρο για μας. Σε αγωνιστικό επίπεδο, θέλουμε την πρόοδο και προς αυτήν την κατεύθυνση δεν μας βοηθά ότι έχουμε στη διάθεσή μας περιορισμένο αριθμό προπονήσεων οι οποίες είναι απαραίτητες για το τακτικό κομμάτι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.