Άρης: Για την πρώτη του νίκη μπροστά στον κόσμο του!

Δημήτρης Οικονόμου
Τολιόπουλος
Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη σεζόν για τον Άρη, που θα αντιμετωπίσει την Τουρκ Τέλεκομ (20:00) διεκδικώντας και την παρθενική του νίκη για φέτος.

Ο Άρης θέλει να αφήσει πίσω του την πρεμιέρα στο EuroCup, όπου και ηττήθηκε από τη Βενέτσια, αλλά και τα δύο παιχνίδια για το Super Cup της Ρόδου στα οποία δε σημείωσε κάποια νίκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» με... όπλο την έδρα τους, καλούνται να υποδεχτούν την Τουρκ Τέλεκομ (20:00, Novasports Prime) και να διεκδικήσουν το πρώτο «ροζ φύλλο» της σεζόν.

Με τον Γιαννη Καστρίτη να αναφέρει μεταξύ άλλων πως η ομάδα του είναι ενθουσιασμένη, μιας και αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της. Με αντίπαλο έναν... γνώριμο, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που συναντήθηκε μεταξύ άλλον με τους Έλληνες διεθνείς του Άρη στις προπονήσεις των δύο ομάδων την Τρίτη.

Ενώ στα αγωνιστικά, ο Νέιτ Λαζέφσκι συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, ενώ ο Ντιμόι Χοτζ ακολούθησε κομμάτι της προπόνησης την Τρίτη, αφήνοντας πίσω τη θλάση που τον ταλαιπώρησε.

 

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.