Χάποελ Τελ Αβίβ: Ο Δέδας και έξι ξένοι παρέμειναν στη Σόφια αντί να επιστρέψουν στο Ισραήλ

Χάποελ Τελ Αβίβ: Ο Δέδας και έξι ξένοι παρέμειναν στη Σόφια αντί να επιστρέψουν στο Ισραήλ

Newsroom
Δέδας
Ο Στέφανος Δέδας και έξι ξένοι της Χάποελ Τελ Αβίβ δεν πήραν το αεροπλάνο της επιστροφής για το Ισραήλ, παραμένοντας στη Σόφια υπό τον φόβο νέας επίθεσης.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα επικράτησε των Γουλβς στη Σόφια, στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του EuroCup. Με την ομάδα όμως να μην επιστρέφει στο Τελ Αβίβ, υπό τον φόβο νέας επίθεσης, μετά και τη χθεσινή που εξαπέλυσε με 200 βαλλιστικούς πυραύλους το Ιράν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Χάποελ, ο Δέδας μαζί με τους Ανγκόλα, Καμπόκλο, Φόστερ, Γουέινραϊτ, Μπέντιλ και Μότλεϊ, παρέμειναν στη Σόφια, ούτως ώστε να αποφύγουν το ταξίδι της επιστροφής στο Ισραήλ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Θυμίζουμε πως την επόμενη εβδομάδα, η Χάποελ θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του EuroCup, με τους παίκτες που έμειναν στη Σόφια να συνεχίζουν να προπονούνται εκεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.