Τσαν: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Άρη, αντιδράσαμε έξυπνα και πήραμε μια σπουδαία νίκη»

Ο Ερντέμ Τσαν
Ο Ερντέμ Τσαν, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Τουρκ Τέλεκομ επί του Άρη μίλησε μεταξύ άλλων για τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων».

Η Τουρκ Τέλεκομ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άρη έχοντας επικρατήσει με 68-63. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της τούρκικης ομάδας, Ερντέμ Τσαν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των γηπεδούχων ενώ μίλησε και για το τι δεν του άρεσε από την εικόνα της ομάδας του.

«Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Άρη για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και απέδειξαν την ποιότητά τους. Ήταν πραγματικά εκπληκτική η ατμόσφαιρα και απέδειξαν ότι έχουν μπασκετική κουλτούρα. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου. Ήταν μια μεγάλη μάχη στο παρκέ καθώς ο Άρης αντέδρασε από το σημείο που εμείς προηγηθήκαμε με μεγάλη διαφορά. Δεν μας βοήθησε το γεγονός ότι ενώ βρήκαμε ανοιχτούς χώρους στην τελευταία περίοδο δεν τους εκμεταλλευτήκαμε για να τελειώσουμε το παιχνίδι και στο τέλος χρειάστηκε η άμυνά μας για να το καταφέρουμε. Εκεί αντιδράσαμε έξυπνα και πήραμε μια σπουδαία νίκη»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.