Άλκινς: «Ο Άρης μου ταιριάζει σαν ομάδα»

Άλκινς: «Ο Άρης μου ταιριάζει σαν ομάδα»

Newsroom
Ο Άλκινς
Στο Αλεξάνδρειο βρέθηκε και ο… Ράλι Άλκινς παρακολουθώντας τη νέα ομάδα του και μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε τόσο στις εντυπώσεις που αποκόμισε όσο και στα στοιχεία που θα δώσει στον Άρη.

Ο Αμερικανός έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη και μέσα σε 24 ώρες διαπίστωσε νέο περιβάλλον εργασίας του αφού πρώτα φρόντισε να διορθώσει τους πάντες καθώς το μικρό όνομά του (Rowle) προφέρεται ως «Ράλι». «Έζησα μια τρελή μέρα καθώς ήρθα, υποβλήθηκα σε εξετάσεις, είδα την πρώτη προπόνηση της ομάδας και γνωρίστηκα με τους νέους συμπαίκτες μου. Σήμερα έζησα κάτι εκπληκτικό. Οι οπαδοί της ομάδας είναι απίστευτοι. Δεν ξέρω τι έλεγαν αλλά δίνουν τρομερή ενέργεια στην ομάδα. Στο τέλος τους αγώνα τους είδα ότι ένιωσαν σα να έχασαν κι αυτοί», είπε και αναφέρθηκε στα στοιχεία που μπορεί να δώσει.

«Καταρχάς νιώθω ευγνωμοσύνη γιατί ο Άρης μου δίνει την ευκαιρία. Βλέποντας την ομάδα, την ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο, την επιθετική άμυνα αλλά και τη στήριξη που παρέχει ο κόσμος είμαι βέβαιος ότι αυτή η ομάδα μου ταιριάζει. Σε επίπεδο αγωνιστικό ρόλο, θα κάνω ό,τι χρειαστεί και μου ζητήσει ο κόουτς. Παίζει στις θέσεις 2-3, στο Ισραήλ ήμουν combo guard, οπότε έχει ενδιαφέρον τι θα ζητήσει από εμένα ο προπονητής. Δεν θα έχω ζήτημα προσαρμογής. Πέρυσι ήμουν στους δέκα κορυφαίους παίκτες του Ισραήλ σε ριμπάουντ και ασίστ. Στο σύγχρονο μπάσκετ, ό,τι περισσότερο κάνει ένας παίκτης τόσο το καλύτερο για τον ίδιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.