Βασίλης Τολιόπουλος ενόψει Τσεντεβίτα: «Μια νίκη πάντα βελτιώνει τη ψυχολογία, να κερδίσουμε οπωσδήποτε»

Newsroom
toliopoulos
Την νίκη πάση θυσία θα αναζητήσει ο Άρης κόντρα στην Τσεντεβίτα, με τον Βασίλη Τολιόπουλο να τονίζει την σημασία αντίδρασης της ομάδας του.

Μετά την νίκη κόντρα στον Προμηθέα, την πρώτη του για τη φετινή Stoiximan GBL, ο Άρης στρέφει την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση με αντίπαλο την Τσεντεβίτα στο Αλεξάνδρειο την Τετάρτη (23/10, 20:00) για την τέταρτη αγωνιστική της EuroCup.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος επισήμανε σε δηλώσεις του το «πρέπει» που έχει η ομάδα του προκειμένου να πάρει τη νίκη και να βελτιώσει το ρεκόρ της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ τόνισε παράλληλα μεταξύ άλλων πως ό,τι συνέβη πέρσι ανήκει στο παρελθόν. Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής γκαρντ:

«Η Τσεντεβίτα είναι στο 3-1. Εμείς στο 1-3. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε αυτό το ματς. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε στο θετικό αποτέλεσμα.

Για τη ψυχολογία, μετά το ματς με τον Προμηθέα: «Μια νίκη πάντα βελτιώνει τη ψυχολογία. Θέλουμε να είμαστε το ίδιο καλοί όπως το Σάββατο. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον αντίπαλο, να πετύχει πολλούς πόντους. Να μείνει χαμηλά στο σκορ».

 

Για τα όσα περνάει στον Άρη, μετά την περσινή χρονιά: «Ήταν μια ωραία χρονιά η περσινή. Όλα όμως έχουν ξεχαστεί. Όλοι κοιτάνε το τι κάνω τώρα. Εγώ θέλω να συνεχίσω, να βοηθάω την ομάδα».

Για το τρίποντο απέναντι στον Προμηθέα από το κέντρο του γηπέδου: «Έληγε ο χρόνος… Το ότι έχω μια επαφή με το καλάθι, το ξέρω. Οπότε έπρεπε, να σουτάρω και μπήκε».

@Photo credits: eurokinissi, (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.