Άρης: Τολιόπουλος «on fire» με τρία τρίποντα σε 1,5 λεπτό
Ο Άρης κάνει «υγιεινό περίπατο» στην έδρα της Ροστόκ Σιγούλβς στο πρώτο ημίχρονο (58-37) και αν συνεχίσει έτσι και στην επανάληψη, θα κάνει το 4/4 στο φετινό EuroCup.
H ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είναι επιβλητική σε άμυνα και επίθεση, έχοντας επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της επί γερμανικού εδάφους. Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι Θεσσαλονικείς έχουν... ξεφύγει, αφού μετρά 11 πόντους σε μόλις 05:15, ευστοχώντας μάλιστα τρεις φορές έξω από τα 6.75 σε 1,5 λεπτό. Ο Έλληνας γκαρντ, που είναι γνωστή η έφεσή του στο σκοράρισμα από μακρινή απόσταση, πιστοποίησε για ακόμη μια φορά την εκτελεστική του δεινότητα, δίνοντας... αέρα στον «Θεό του Πολέμου».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
