Ολυμπιακός: Ο Κ. Αντετοκούνμπο καλοβλέπει την προοπτική της Euroleague

Ολυμπιακός: Ο Κ. Αντετοκούνμπο καλοβλέπει την προοπτική της Euroleague

Ολυμπιακός: Ο Κ. Αντετοκούνμπο καλοβλέπει την προοπτική της Euroleague
Οι Πειραιώτες θέλουν για πολλά χρόνια τον Αντετοκούνμπο μόνο με ρήτρες για το NBA. Δεν υπάρχει πρόταση ακόμη με οικονομικές λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός όπως αναφέραμε και χθες δεν έμεινε ασυγκίνητος από την εικόνα του Κώστα Αντετοκούνμπο στο τουρνουά «Ακρόπολις» και βρίσκεται σε επαφές μαζί του.

Οι Πειραιώτες επιμένουν για την απόκτηση του 23άχρονου σέντερ και για αυτό το λόγο του ανέλυσαν το πλάνο που έχουν για αυτόν στο ρόστερ των επόμενων ετών.

Στον Ολυμπιακό θέλουν τον παίκτη για μεγάλο διάστημα και όχι για 1-2 χρόνια. Δε θέλουν να υπογράψουν μαζί τους για δύο χρόνια και μετά να είναι ελεύθερος να μεταπηδήσει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν θέλουν δηλαδή να δουλέψουν μαζί του, να τον ετοιμάσουν και μετά που θα είναι στο peak της καριέρας του να τον χάσουν από άλλη ομάδα στην Ευρώπη.

Επίσης του τόνισαν πως ο δρόμος της επιστροφής του στο ΝΒΑ θα είναι ανοικτός για αυτόν αφού θα υπάρχουν σχετικές ρήτρες μόνο για ομάδες της άλλης πλευράς του Ατλαντικού.

Ο νεαρός σέντερ άκουσε με προσοχή το σκεπτικό του Ολυμπιακού και η αλήθεια είναι πως έμεινε αρκετά ικανοποιημένος. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο καλοβλέπει την προοπτική να αγωνιστεί για κάποια χρόνια στην Euroleague η οποία θεωρεί πως θα τον προετοιμάσει καλύτερα όταν αποφασίσει να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Για την ώρα το ενδιαφέρον βρίσκεται σε θεωρητικό επίπεδο και δεν υπάρχει πρόταση που να αφορά οικονομικά δεδομένα. Απλά η ομάδα ανέλυσε το πλάνο που έχει για τον παίκτη ως προς την χρησιμοποίησή του. Για να μπουν σε οικονομικές λεπτομέρειες θα πρέπει να δεχτεί το μακρύ σε διάρκεια συμβόλαιο.

Η πλευρά του παίκτη ενημέρωσε πως θα αποφασίσει μεταξύ NBA και Ευρώπης μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.