Euroleague: Όλο το πρόγραμμα της σεζόν 2021-22!

Νίκος Καρφής
Euroleague: Όλο το πρόγραμμα της σεζόν 2021-22!
H Euroleague ανακοίνωσε το πρόγραμμα της νέας σεζόν, με το ντέρμπι των «αιωνίων» να είναι προγραμματισμένο για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου (23 Δεκέμβρη). Πρεμιέρα με Μπασκόνια ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, εκτός έδρας με Μονακό ο Παναθηναϊκός.

H αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο τζάμπολ (30/09) στη νέα σεζόν της Euroleague και οι διοργανωτές έκαναν γνωστό το πλήρες πρόγραμμα της κανονικής περιόδου. Το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ (23/12, 21:00). Η δεύτερη μάχη τους θα γίνει στο ΣΕΦ στις 17 Μάρτη για την 30η αγωνιστική.

Στην πρεμιέρα τους οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν τη Μπασκόνια στο Φάληρο, ενώ οι... «πράσινοι» θα παίξουν στο Πριγκιπάτο με τη Μονακό.

Αν και όλοι θα παίξουν με όλους, το πρόγραμμα του «τριφυλλιού» στο ξεκίνημα είναι «φωτιά», αφού η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα έχει Μονακό εκτός, Φενέρ εντός, Μπασκόνια εκτός, Ρεάλ εκτός, Μακάμπι εκτός και Εφές εντός.

Στον αντίποδα το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θα έχει 6 εντός έδρας αναμετρήσεις (αλλά και Ρεάλ, Μπάρτσα, ΤΣΣΚΑ στα τρία πρώτα)τις πρώτες 8 αγωνιστικές (Μπασκόνια εντός, Ρεάλ εντός, Μπαρτσελόνα εκτός, Ζαλγκίρις εντός, ΤΣΣΚΑ εκτος, Άλμπα εντός, Φενέρ εντός, Μονακό εντός).

Μεγάλο ματς μεταξύ Ρεάλ και Εφές στην Μαδρίτη στην πρεμιέρα.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Mονακό-Παναθηναϊκός (30/9)
Μακάμπι-Μπάγερν (30/9)
Αρμάνι-ΤΣΣΚΑ (30/9)
Ρεάλ-Εφές (30/9)
Ούνικς-Ζενίτ (1/10)
Φενέρ-Ερυθρός Αστέρας (1/10)
Βιλερμπάν-Ζαλγκίρις (1/10)
Ολυμπιακός-Μπασκόνια (1/10)
Μπαρτσελόνα-Άλμπα (1/10)

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Euroleague που μπορείτε να το δείτε και εδώ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.