Ολυμπιακός: Με Φαλ κόντρα στη Ζενίτ

Ολυμπιακός: Με Φαλ κόντρα στη Ζενίτ

Ολυμπιακός: Με Φαλ κόντρα στη Ζενίτ
Ο Γάλλος σέντερ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης και θα ταξιδέψει στη Ρωσία.

Ο Μουσταφά Φαλ απουσίασε από την αναμέτρηση με το Περιστέρι λόγω ενός διαστρέμματος, έχασε και μία προπόνηση, ωστόσο σήμερα γυμνάστηκε κανονικά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Γάλλο σέντερ να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί κάποια ενόχληση κι έτσι θα ταξιδέψει με τους συμπαίκτες στην Αγία Πετρούπολη για το παιχνίδι με τη Ζενίτ (12/11- 19:00).

Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης είχε να κάνει με το πλάνο της τακτικής το οποίο θα ακολουθήσουν στον αγώνα κόντρα στους Ρώσους. Από εκεί και πέρα η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο και φυσικά άπαντες οφείλουν να είναι αρκετά πιο προσεκτικοί διότι ο κορονοϊός παρουσιάζει μεγάλη έξαρση σε αρκετές περιοχές της Ρωσίας.

Ο Κούνσι Έισι θα βρίσκεται στην Ελλάδα αύριο το βράδυ, θα περάσεις ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή (12/11) και το Σάββατο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.