Φαλ: «Στο τέλος όλοι ήθελαν να σουτάρουν»

Φαλ: «Στο τέλος όλοι ήθελαν να σουτάρουν»

Newsroom
Φαλ: «Στο τέλος όλοι ήθελαν να σουτάρουν»
Ο Μουστάφα Φαλ μιλώντας στην κάμερα της Nova ανέλυσε όσα δεν έκαναν σωστά οι Πειραιώτες στο τελευταίο - καταστροφικό - δεκάλεπτο κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Ο διεθνής Γάλλος σέντερ της ελληνικής ομάδας δήλωσε αναλυτικά: «Στην τελευταία περίοδο σταματήσαμε να πασάρουμε. Δεν παίζαμε άμυνα, όλοι ήθελαν να σουτάρουν. Τους χαρίσαμε το παιχνίδι. Ένα κακό σουτ φέρνει πόντους και αιφνιδιασμούς στο τρανζίσιον. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί, σουτάραμε στα τελευταία δευτερόλεπτα των επιθέσεων μας. Δεν κάναμε φάουλ, τα παρατήσαμε».

Σχετικά με την άμυνα αλλαγών των ερυθρολεύκων εξήγησε: «Συνηθίζουμε να παίζουμε με αλλαγές και προσαρμόζομαι σε αυτό. Κλείνω τους χώρους, καλύπτω τα σουτ. Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για τις τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς εκτός έδρας: «Στα εκτός έδρας παίζουν 5 εναντίον 5. Είναι απλώς μπάσκετ. Στο δικό του μυαλό δεν σημαίνει κάτι το συγκεκριμένο γεγονός. Πρέπει να βρούμε λύση. Δεν είναι τόσο τρομερό, είναι νωρίς στην σεζόν. Παίζουμε στην έδρα μας τώρα, θέλουμε να κερδίσουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.