Ρεάλ Μαδρίτης: Και ο Χάνγκα με κορονοϊο, με 9 παίκτες κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: Και ο Χάνγκα με κορονοϊο, με 9 παίκτες κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ρεάλ Μαδρίτης: Και ο Χάνγκα με κορονοϊο, με 9 παίκτες κόντρα στην ΤΣΣΚΑ
Ο Άνταμ Χάνγκα έγινε το 8ο μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης που είναι θετικό στον κορονοϊό. Απόψε (21:45) οι Μαδριλένοι υποδέχονται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας 9 παίκτες και τον Ρούντι αμφίβολο!

Η διασπορά του κορονοϊού στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης είναι τεράστια. Ο Άνταμ Χάνγκα, μετά το νέο έλεγχο, στον οποίον υποβλήθηκαν όσοι παίκτες των Μαδριλένων είναι υγιείς, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Την περασμένη εβδομάδα είχαν βρεθεί θετικοί ο προπονητής της ομάδας, Πάμπλο Λάσο και ο Τομά Ερτέλ. Ενώ μετά τη νίκη στο Μιλάνο βρέθηκαν διαδοχικά κρούσματα: Ζέρσον Γιαμπουσέλε, Άντονι Ράντολφ, Χουάν Νούνιεζ, Φαμπιάν Κοζέρ και Βενσάν Πουαριέ.

Την ίδια στιγμή, απόψε στις 21:45 η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 17η αγωνιστική της EuroLeague.

Αυτή τη στιγμή οι διαθέσιμοι παίκτες είναι οι Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Σέρχιο Γιουλ, Τζέφερι Τέιλορ, Τρίσταν Βούκσεβιτς, Έντι Ταβάρες, Ουρμπάν Κλάβζαρ, Σεντίκ Γκαρουμπά, Μπάμπα Μίλερ, ενώ ο Ρούντι Φερνάντεθ είναι αμφίβολος!

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.