Παναθηναϊκός: Προπόνηση χωρίς Παπαπέτρου, Ουάιτ, Μποχωρίδη και Γιόβιτς

Newsroom
Παναθηναϊκός: Προπόνηση χωρίς Παπαπέτρου, Ουάιτ, Μποχωρίδη και Γιόβιτς
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις συνεχίστηκε με πολλά εμπόδια, αφού για μία ακόμη ημέρα ο Δημήτρης Πρίφτης είδε πέντε παίκτες στο δελτίο των απουσιών.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις την Τρίτη (29/2, 21:00), σε εξ' αναβολής αναμέτρηση, χωρίς να γνωρίζει ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στην αποστολή του.

Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίασαν για άλλη μία φορά οι Στέφαν Γιόβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν σίγουρα απέναντι στους Λιθουανούς. Δύσκολη μοιάζει η συμμετοχή και τους Οκάρο Ουάιτ και Λευτέρη Μποχωρίδη, που έχασαν ακόμη μία προπόνηση.

Τέλος, ο Γιώργος Παπαγιάννης απουσίασε από την προπόνηση, αφού είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα. Γι' αυτό το λόγο, οι «πράσινοι» επιστράτευσαν τον 18χρονο Μπάλα - Καγιού, προκειμένου να μπορέσουν να προπονηθούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.