Παναθηναϊκός: Με Οκάρο Ουάιτ και Παπαγιάννη η 10άδα

Παναθηναϊκός: Με Οκάρο Ουάιτ και Παπαγιάννη η 10άδα

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Με Οκάρο Ουάιτ και Παπαγιάννη η 10άδα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Οκάρο Ουάιτ βρίσκεται κανονικά στην 12άδα του Παναθηναϊκού για το εξ αναβολής ματς με την Ζάλγκιρις, όπως επίσης και ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Όπως έγραψε το Gazzetta, ο υψηλόσωμος σέντερ ναι μεν αγωνίστηκε τη Δευτέρα (28/2) με τη φανέλα της Εθνικής, αλλά ο Δημήτρης Πρίφτης τον υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση με την λιθουανική ομάδα. Συγκεκριμένα βρίσκεται κανονικά στην 12άδα του Παναθηναϊκού και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Επιπλέον συμπεριλήφθηκε στην 10άδα και ο Οκάρο Ουάιτ ωστόσο παραμένει άγνωστο ακόμα εάν και εφόσον είναι 100% έτοιμος ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο Αμερικανός είχε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και η συμμετοχή του στο παιχνίδι ήταν αμφίβολη έως και την τελευταία στιγμή.

Έτσι ο 52χρονος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε Μέικον, Παπαγιάννη, Καββαδά, Κασελάκη, Ουάιτ, Αβδάλα, Νέντοβιτς, Έβανς, Μαντζούκα και Σαντ-Ρος. Εκτός είναι οι Μποχωρίδης (πρόβλημα στη μέση), Χουγκάζ (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής), Παπαπέτρου (ιγμόριο) και Γιόβιτς (θλάση).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.