EuroLeague: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ολοκληρώνουν την 28η αγωνιστική

EuroLeague: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ολοκληρώνουν την 28η αγωνιστική
O Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αγωνίζονται την ίδια μέρα, κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο και Μπάγερν Μονάχου, αντίστοιχα, για την 28η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αγωνίζονται με διαφορά 45 λεπτών, στα δύο ματς που ολοκληρώνουν την 28η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι «πράσινοι» (21:00, NS), υποδέχονται την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπάγερν στο Μόναχο (21:45, NS Prime), με κάθε ματς από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό να είναι κομβικό, στη μάχη που δίνει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της κατάταξης.

O Παναθηναϊκός θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Οκάρο Ουάιτ, όχι όμως και τους Στέφαν Γιόβιτς και Ιωάννη Παπαπέτρου. Με μοναδική απουσία αυτή του Σαβόν Σιλντς η Αρμάνι.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ από την Μπάγερν θα απουσιάσει ο Νικ Ουάιλερ - Μπάμπ, ο οποίος είχε έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο κεφάλι, ωστόσο είναι έτοιμος για την επιστροφή του ο Νταρούν Χίλιαρντ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.