Σλούκας: «Νικήσαμε χάρη στα κρίσιμα καλάθια που πετύχαμε»

Σλούκας: «Νικήσαμε χάρη στα κρίσιμα καλάθια που πετύχαμε»

Newsroom
Σλούκας: «Νικήσαμε χάρη στα κρίσιμα καλάθια που πετύχαμε»
Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο MVP απέναντι στην Μπάγερν για την νίκη με 98-88 και μιλώντας μετά το παιχνίδι επισήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» βασίστηκαν στην επίθεσή τους για αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπάγερν στην 28η αγωνιστική της Euroleague (98-88) και ο πολυτιμότερος του ματς, Κώστας Σλούκας, αναφέρθηκε στην καλή επιθετική βραδιά της ομάδας που τους έδωσε τη νίκη.

Πιο αναλυτικά, για το κλειδί της νίκης: «Σήμερα η άμυνά μας δεν ήταν καλή, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε σήμερα χάρη στην επίθεσή μας. Αυτή δεν είναι η ομάδα μας, αλλά όπως είπα δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε με αυτόν τον τρόπο. Η Μπάγερν παίζει πολύ καλά εδώ, όμως πιστεύω παίξαμε καλύτερα».

Όσο για το τί ήταν σημαντικό στο παιχνίδι, ο Σλούκας είπε: «Πιστεύω πετύχαμε κρίσιμα καλάθια, η άμυνά μας δεν ήταν καλή, αλλά βρεθήκαμε σε καλή μέρα και βασιστήκαμε στην επίθεσή μας».

@Photo credits: euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.