Ζενίτ: Επιστρέφει και ο Μίκι για το υπόλοιπο της σεζόν

Ζενίτ: Επιστρέφει και ο Μίκι για το υπόλοιπο της σεζόν

Ζενίτ: Επιστρέφει και ο Μίκι για το υπόλοιπο της σεζόν
Ακόμη ένας ξένος παίκτης της Ζενίτ επιστρέφει στις τάξεις της ρωσικής ομάδας, μετά τους Πόιθρες, Κάρτερ, Πονίτκα, Λόιντ και Μπάρον.

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως χθες (14/3) από την Ζενίτ, οι Τζόρνταν Λόιντ, Άλεξ Πόιθρες, Ματέους Πονίτκα, Μπίλι Μπάρον και Τάισον Κάρτερ επέστρεψαν στην Ρωσία κι αναμένεται να τεθούν και πάλι στην διάθεση του κόουτς Τσάβι Πασκουάλ.

Στο παραπάνω γκρουπ παικτών θα προστεθεί κι ο Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο θα ολοκληρώσει κανονικά τη τρέχουσα σεζόν στην Αγία Πετρούπολη.

Θυμίζουμε πως η Ζενίτ δεν έχει υποχρεώσεις στην Euroleague καθώς όλα τα ματς των ρωσικών ομάδων έχουν αναβληθεί, εντούτοις η δράση στην VTB League συνεχίζεται.

Αντίθετα, οι Αρτούρας Γκουντάιτις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Κόνερ Φράνκαμπ και Σαμπάζ Νέιπιερ δεν έχουν γυρίσει στην Ρωσία και παραμένει άγνωστο αν θα το κάνουν.

 

Εν τω μεταξύ, ο θρύλος του πολωνικού μπάσκετ, Μάρτσιν Γκόρτατ, άσκησε σκληρή κριτική μέσω Twitter στον Πονίτκα αναφορικά με την απόφαση του να επιστρέψει στην Ρωσία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.